سنسور دما و رطوبت مدباس مدل TH1-ECO ، دما و رطوبت محیط های صنعتی و غیر صنعتی از قبیل گلخانه ، مرغداری ، مراکز دامپروری ، اتاق سرور ،آزمایشگاه ، سردخانه ، ساختمان های اداری و مسکونی و . . . را اندازه گیری می نماید. این دستگاه داده های دما و رطوبت را از طریق شبکه RS-485 و تحت پروتکل نرم افزاری مدباس برای تجهیزات صنعتی همچون PLC ها ، DCS ها ، RTU ها و غیره ارسال می نماید.
ارسال اطلاعات دما و رطوبت برای تجیزاتی مثل PLC و RTU از طریق شبکه RS-485 و تحت پروتکل نرم افزاری Modbus RTU
محدوده اندازه گیری دما :
20- تا 85+ درجه
محدوده اندازه گیری رطوبت :
0 تا 100 درصد
بدنه ضد آب و گرد و غبار با استاندارد IP64
استفاده از قطعات آمریکایی و سنسور سوئیسی با دقت و کیفیت بالا در تولید محصول
قابلیت اتصال به PLC های دلتا ، زیمنس ، فتک و غیره از طریق شبکه RS-485
همه می دانند که تغییرات دما و رطوبت هوای درون و بیرون گلخانه تاثیرات چشمگیری بر کیفیت و میزان تولید محصول میگذارد. همچنین بدون کنترل دما و رطوبت محیط نمی توان به طور مناسب از آفات گیاهی جلوگیری کرد. به همین دلیل لازم است سنسورهای دما و رطوبت صنعتی و دقیقی در نقاط مختلف گلخانه نصب شود تا گلخانه دار بتواند دائماً از شرایط اقلیم گلخانه خود با خبر شده و اقدامات لازم را انجام دهد.
بازه حدودی 17-35 درجه سانتی گراد و میزان رطوبت بین بازه ی 40-50 درصد توسط کارشناسان توصیه شده است تا پرنده بتواند از انرژي موجود در خوراك به بهترين نحو استفاده کند. افزایش رطوبت بیش از میزان توصیه شده باعث کاهش توانایی دفع حرارت حیوان، کاهش ظرفیت تنفس طیور، ایجاد بستر مرطوب رشد میکروب ها میگردد. با افزایش دمای سالن طیور شروع به له له زدن می کنند و بال می اندازند.
تنش های دمایی در محیط زیست این دام ها باعت مواردی از جمله اختلال در فرآیند های تولید شیر و نحوه زندگی حیوان، تلفات یا کاهش رشد رویان و گوساله ، افزایش آلودگی و حشرات مضر و غیره می شود. در صورتی که شدت یا طول دوره این تنش از آستانه تحمل خارج شود آسیب های رفتاری و فیزیولوژیکی و ایمنی به وجود می آورد. اینجاست اهمیت کنترل و مانیتورینگ دما و رطوبت روشن میشود.
قارچ ها گیاهانی حساس هستند و با رعایت نکردن شرایط دمایی و رطوبتی مشکلات زیادی را برای آنها ایجاد می کند: 1. بروز انواع بیماری ها و ویروس ها 2. توقف رشد قارچ ها در دمای بالای 40 درجه و زیر صفر 3. رشد قارچ ها در اندازه های مختلف 4. کم وزن شدن قارچ، توخالی شدن ساقه، ترک برداشتن کلاهک و رشد کثیف و بی کیفیت قارچ در زیر خاک بدلیل کم بودن میزان رطوبت 5. بلند شدن ساقه، کپک زدن قارچ ها و ایجاد لکه های قهوه ای بر روی کلاهک قارچ به علت کم بودن میزان رطوبت.
یکی از فاکتور های بسیار موثر در ایمنی و حفظ کیفیت مواد غذایی برای تولید کنندگان مواد غذایی و همینطور برای انبار های دارو مخصوصا داروهای خاص ، دما و رطوبت محیط نگهداری است. میزان نامناسب دما و رطوبت محیط باعث کاهش کیفیت و طول عمر محصولات غذایی و دارو می شود. تمامی انبار های دارویی باید دما و رطوبت سنج بوده و در جه حرارت و رطوبت همه روزه در وقت معین کنترل و در کارت مخصوص ماهیانه ثبت شود و در محل انبار بایگانی گردد.
اندازه گيري و کنترل دما نقش بسيار مهم و گسترده اي جهت کنترل کيفيت محصولات در صنایع مختلف نظير پالایش، پتروشيمي، کارخانجات شيميایی و... دارد. در تاسیسات پتروشیمی و پالایشگاه های نفت و گاز کنترل دما باعث جلوگیری از گرم شدن بیش از حد سخت افزار کنترل و نگهداری ،آسایش کارکنان و نیز نگهداری مواد و محصولات می گردد. معمولا این صنایع در مناطقی با رطوبت بالا مستقر هستند و نیاز دارند تا دما و رطوبت نسبی در سطح آسایش (حدود ۵۰ درصد و ۲۴ درجه سانتی گراد) نگه داشته شوند.
بالا رفتن دما و رطوبت اتاق می تواند باعث داغ شدن بیش از حد سرورها ، از کار افتادن ، آتش سوزی و ایجاد خسارت به آنهامی شود. بنابراین حتی اگر اتاق سرور را طبق تمامی استاندارد ها ساخته باشید باز هم کنترل دما و رطوبت استاندارد آن بقدری مهم است که .هنگامی که میخواهید سیستم تهویه دقیق و کولینگ الیماکول را ایجاد کنید باید حتماً ضرورتهای دمای مناسب و رطوبت استاندارد در زمان ورودی هوای رک شبکه، سرورهای داده پردازی و یا برقراری «هات اسپات» در بخش داده را تامین کنید.
در زیر می توانید با اسکرول کردن ، سیر تحول تولید و تجاری سازی محصول از آغاز تا کنون را مشاهده کنید.
مشتریان این محصول ممکن است بسته به شرایط پروژه خود نیاز داشته باشند ویژگی یا امکاناتی را به این محصول اضافه کنند. مثلا بخواهند این سنسور به سایر پورت های ورودی و خروجی از جمله LAN ، RS232 ، 4 to 20 mA و غیره مجهز شود. یا خروجی رله و نمایشگر به آن اضافه شود. در این صورت مجموعه آیسی من ، با درنظر گرفتن شرایط و قوانین آن امکان سفارشی این محصول را ایجاد نموده است.
برای سفارشی سازی محصول بایستی سه شرط فراهم شود: